+32 59 49 00 44 info@befam.be
Gesprekken vinden enkel plaats op afspraak.

Caroline Coopman
Bemiddelingspraktijk te Oostende
Tel: 059/49.00.44
E-mail: info@befam.be

Gesprekken vinden enkel plaats op afspraak.

Houd er rekening mee dat het niet zo makkelijk is om de telefoon te beantwoorden. Als we in gesprek zijn, neem ik de telefoon niet op. Spreek gerust iets in en ik bel je dan zo spoedig mogelijk terug op. Of stuur een mailtje, deze wordt steeds binnen de 24u beantwoord.

Kan je je moeilijk verplaatsen kunnen er huisbezoeken plaatsvinden in de regio Koksijde, Nieuwpoort, Middelkerke, Oostende, Bredene, De Haan, Zeebrugge, Knokke en Brugge.

Contacteer mij

12 + 3 =

Caroline Coopman

Caroline Coopman

Maatschappelijk Assistente

Ik ben maatschappelijk assistente en genoot de opleiding Bemiddeling in Familiezaken aan de universiteit Gent – Antwerpen en het VCOK Gent. Verder volgde ik nog:

  • 2-jarige opleiding gezinsgericht werken en gezinscounseling – VSPW Gent.
  • Kortdurende opleiding in Signs of Safety.
  • Bijkomende cursussen ouderschap en opvoedingsondersteuning bij kern en nieuw samengestelde gezinnen.
  • Werken met duplopoppen – KATHO Kortrijk.
  • Kortdurende opleiding kindertherapie – PSYTHOU.
  • Jaarlijkse bijscholingen georganiseerd door Mediv.
  • Student aan het korzybski-instituut te Brugge, oplossingsgerichte coaching en therapie.
  • Via bemiddeling vzw, Vlaamse Vereniging voor Familiale Bemiddeling, werd ik erkend als bemiddelaar in familiezaken door de Federale Bemiddelingscommissie.

Befam startte in 2006. De ervaring die ik opbouwde in mijn praktijk, bijzondere jeugdzorg en persoonlijke situaties zorgde ervoor dat niet enkel scheidingsbemiddeling het hoofdthema bleef binnen Befam. Iedereen kan op eender welk moment geconfronteerd worden met onverwachte moeilijkheden. Ik ben ervan overtuigd dat elke persoon de kracht in zich heeft om uit deze situatie te geraken. Alleen is de zoektocht naar je innerlijke kracht niet steeds evident als je er alleen voor staat. Ik hoop met Befam mensen te kunnen ondersteunen in de zoektocht naar hun innerlijke kracht, ouders en partners meningsverschillen op een positieve manier te laten aanpakken en mensen de ruimte te kunnen geven om in hun leven beweging te brengen zonder hierbij de verbinding met zichzelf en anderen te verliezen. Zelf ben ik mama van 2 zonen. Sedert enkele jaren groeide mijn gezin uit tot een ‘nieuw’ gezin, met partner en 2 kinderen.

Bedankt,bij vragen mail gerust.