+32 59 49 00 44 info@befam.be
Afhankelijk van je inkomen kan je beroep doen op gerechtelijke bijstand waarbij gedeeltelijke of gehele vrijstelling van de bemiddelingskosten mogelijk zijn. Als erkend bemiddelaar kan ik optreden bij gerechtelijke bemiddeling in het kader van een rechtszaak.

Een sessie met kinderen duurt 45 min. Een gesprek met volwassenen duurt doorgaans 60 min. We vragen om steeds af te rekenen na een sessie.

Indien de afspraak niet kan doorgaan, gelieve 24u op voorhand de afspraak te annuleren, zoniet wordt een forfait van 30 euro aangerekend.

Individueel Gesprek

50€
Maak een Afspraak

Bemiddel/koppelgesprek

70€
Maak een Afspraak

Gesprek met kind

45€
Maak een Afspraak

Conflicten binnen relaties brengen veel vragen en emoties met zich mee. Hierover praten in aanwezigheid van een onpartijdige bemiddelaar kan verhelderend werken.

Ik wens meer informatie
Afspraken kunnen in een overeenkomst worden vastgelegd. Deze zijn juridisch onderbouwd en kunnen worden bekrachtigd door de jeugd- of familierechtbank.
 
Voor een EOT-overeenkomst (bij gehuwden), hebben jullie 1 tot 3 overeenkomsten nodig, dit afhankelijk van jullie situatie.
  • EOT met huis en kinderen: 550 euro
  • EOT met kinderen: 500 euro 
  • EOT met huis: 350 euro 
  • EOT zonder kinderen en huis: 280 euro 
Opstellen van een ouderschapsovereenkomst of ouderschapsplan, na samenwonen: 300 euro
Aanpassen van ouderschapsovereenkomst, voorafgaand opgesteld door BeFam: 200 euro
 
Dossierkost: 80 Euro (wordt verrekend op het einde van de bemiddeling).
 
Afhankelijk van je inkomen kan je beroep doen op gerechtelijke bijstand waarbij gedeeltelijke of gehele vrijstelling van de bemiddelingskosten mogelijk zijn.

Als erkend bemiddelaar kan ik optreden bij gerechtelijke bemiddeling in het kader van een rechtszaak.