+32 59 49 00 44 info@befam.be
Ook jullie kinderen kunnen geholpen worden bij BeFam bij het verwerken van de scheiding en het aanpassen aan de nieuwe omstandigheden. Een scheiding brengt hun veilige wereld compleet overhoop.

Relatietherapie

Jullie hebben het gevoel er samen niet meer te geraken. Gesprekken monden uit in ruzies of er wordt niet meer met elkaar gesproken, jullie leven als “broer en zus” samen. Je voelt je alleen in de relatie. Je weet niet meer of jullie samen een toekomst hebben, je twijfelt. De verbinding tussen jullie is zoek… De relatie voelt leeg… 
 
Het is een realiteit dat relaties gepaard gaan met ups and downs. Door stress, kinderen, verbouwingen, gebeurtenissen, … verliezen  koppels elkaar soms onbewust. Heel vaak raken koppels zelf uit hun impasse. Soms ervaren koppels nood aan ondersteuning in hoe jullie de relatie en elkaar opnieuw zuurstof en energie kunnen geven. 
Tijdens de relatietherapie gaan we samen op zoek naar hoe de relatie zou zijn en wat daarvoor nodig is wanneer de problemen tussen jullie opgelost zijn. We zoeken samen naar de sterke kanten van jullie relatie, jij als partner alsook individueel.